Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац позива све заинтересоване младе да се пријаве за учешће на тренингу “Прављење планова – одакле да почнем?”, који ће се одржати у понедељак 21. фебруара 2011. године у просторијама Спортско-културног центра, ул. Краља Александра I бр. 63, са почетком у  17 часова. Тренинг се спроводи у оквиру NDI (National Democratic Institute ) програма „Civic 101“ и трајаће око два сата.
Тренинг је намењен свима који имају жељу за стицањем нових знања и вештина и који желе да се упознају са SWOT анализом. Тренингом ће учесници и учеснице научити како да користе ову технику у дефинисању својих личних и професионалних циљева или креирању циљева своје организације. Поред примене у стратешком планирању организација, политичких партија и корпорација, SWOT анализа такође помаже и да се сагледају личне могућности и недостаци, планира каријера или будуће занимање. Данас, SWOT анализа представља алат којим се свако од нас служи при доношењу важних одлука.
 
Биће нам задовољство да се одазовете нашем позиву. Број учесника је ограничен па вас молимо да своје присуство потврдите најкасније до 16.02.2011. године попуњавањем онлајн пријаве. Учесницима и учесницама чије пријаве буду прихваћене, накнадно ће бити достављена агенда. За све додатне информације, такође можете писати на dusicacolakovic@yahoo.com.