У архиву значајних догађаја који су обележили музичку сцену Обреновца током 2010. године ући ће и концерт одржан у COOL CLUB -у   у суботу, 25. децембра. Чланови групе У ЗМАЈЕВОМ ГНЕЗДУ ове године су добили више похвала за свој рад, једна је и та што су добили позив да наступе као предгрупа на овом концерту.
Група NEXUS додатно је загрејала публику специфичним звуком који је обогаћен клавијатуром и женским вокалом (једина девојка на бини). Судећи по аплаузима, њихов изузетан наступ позитивно је прихваћен.

Обреновчане је обрадовао долазак групе RAPID FORCE, који много значи и за ову сцену и за публику. Музичари велике енергије и посвећености, аутентични и ангажовани, имају јак демонстрациони ефекат на присутне, а посебно на младе музичаре којима служе као позитиван узор.
Одушевљење је настало када се на сцени појавила обреновчанима добро позната група BUKOWSKI најатрактивнија на концерту. Очекивања публике су у потпуности испуњена. Члановима обреновачких младих бендова ће друга половина децембра 2010. године сигурно остати у сећању не само због два концерта која су одржана у COOL CLUB -у , већ и због почетка рада студија за пробе, који је под покровитељством Канецларије за младе Управе Градске општине Обреновац направљен у Спортско културном центру, управо за њих, у коме ће имати прилике да редовно вежбају и припремају се за наступе.