У амбијенту мале сале СКЦ Обреновац у суботу 18. децембра одржан је концерт обреновачких бендова LET PUNK ROCK!.  После вишегодишње паузе поново је отворено место познато као COOL CLUB, омиљено и музичарима и публици. Намера организатора програма – Спортско културног центра Канцеларије за младе Управе ГО Обреновац – је да обреновачке групе, које ретко имају могућност да наступају пред публиком, добију прилику да покажу свој таленат и своје умеће.

Концерт је отворила група ПОСНО ПРАСЕ, чије песме је публика здушно прихватила, певајући заједно са музичарима.
Добро расположење настављено је наступом групе INCOMPLETE, чија музика је присутном аудиторијуму очигледно добро позната. Једина девојка која се појавила на сцени међу свим учесницима концерта свира бас управо у овој групи. Скоро основан састав ANGRY VIRGIN, и поред тога што је променио избор песама због болести бубњара, кога је заменио колега из другог бенда, запаљивим сценским наступом опчинио је публику. Нове музичке наде су одличном свирком пренеле на присутне део своје велике дозе страсти и енергије. Ове младе људе, који су рок музику изабрали као свој начин комуникације са светом, сигурно треба подржати.

Присна атмосфера између музичара и публике наставила се наступом групе У ЗМАЈЕВОМ ГНЕЗДУ, која је победник овогодишњег првог OPEN AIR фестивала у Обреновцу. Изненађење је сачувано за крај концерта, када се појавила Обреновчанима добро позната група  ТЕХНОЛОШКИ ВИШАК, која није крила одушевљење што се нашла на сцени. Музичаре овог бенда публика је испратила овацијама.

Концерт наговештава серију наступа која се планира у овом простору за следећу годину, када ће богата обреновачка рок сцена тек доћи до изражаја. Кроз искрене, политички актуелне и духовите текстове песама види се да млади људи нимало нису равнодушни на оно што се дешава у њиховом окружењу. Такође, потврдило се да ништа не може спречити таленат да пронађе свој пут до сцене и рефлектора.