Девето издање купа Србије у малом фудбалу завршено је синоћним финалом у Спортско културном центру ”Обреновац” где је бранилац трофеја савладао КМФ Нови Пазар.

Економац је до четвртог трофеја у купу стигао пошто је у финалу био бољи од Новог Пазара и славио резултатом 6:3.

Голове за крагујевачки састав постигли су Игор Рафаел Лима да Соуза (3), Никола Матијевић (2) и Марко Пршић. Два поготка за Нови Пазар постигао је Елведин Садовић, а једном је мрежу Економца затресао Санел Ступљанин.

Економцу је ово четврти трофеј у купу Србије, а до краја сезоне футсалери из Крагујевца играће за јубиларну десету титулу у шампионату.

Победницима је пехар уручио председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић. Најзначајнија ствар за српски футсал је управо чињеница да је и Обреновац постао својеврсни центар овог спорта у нашој земљи, управо формирањем првог футсал клуба у том граду, Клуба малог фудбала ”Палеж”.

Одличним радом и све већим напретком Клуба малог фудбала ”Палеж” из Обреновца, али и захваљујући одличним условима у дворани Спортско културног центра у Обреновцу, челни људи Фудбалског Савеза Србије одлучили су да у Обеновцу буде одиграно и финале националног купа у футсалу.