Извориште бањске воде “Цевка” код Хотела “Обреновац” једно је од омиљених излетишта Обреновчана. Општина Обреновац, заједно са Јавним предузећем за изградњу ,,Обреновац”, је уложила средства за уређење овог простора за наступајућу летњу сезону, тако да купаче очекује уређенији и лепши изглед популарне “Цевке“.  Купање свим корисницима биће омогућено од првог маја 2018. године. Варошко купатило, познатије као ”Стара бања” биће отворено првог јуна.


Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић, захвалио се свим службама које су радиле свакодневно како би сезона почела месец дана раније него што је било планирано.
– Пошто су најављени топли дани ми смо купалиште одмах ставили у функцију. Поносан сам што смо уз народ на сваком месту и флексибилни смо и оперативни да испунимо све жеље становника. Ово ће бити и ове сезоне и свих наредних бесплатно купалиште и место где ће уз нашу бању, моћи да се проводи време. За најмлађе преко пута овог комплекса спремамо нови базен са тобоганима и атракција. Са друге стране биће тржни центар и здравствено рекреативни објекат. Испуњавамо све што смо обећали на ова четири градилишта – истакао је Чучковић.

Простор око саме цевке и тушева оплемењен је новим мобилијаром. На простору иза тушева налази се дечије игралиште, док се уз саму ,,Цевку” налазе нови смрчкови који пружају хлад свим корисницима током целог дана. Овом приликом најављени су нови радови како би излетиште било знатно богатије.