Потрошачи из дела Улице Војводе Мишића, код ватрогаског дома и Улице Бранислава Нушића у Рватима данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас струју од 8 до 11 часова неће имати потрошачи из Улица Браће Јоксића, Браће Лазића, Друге, Треће и Живе Борјановића у Звечкој.

Становници Бошковића краја, Ваљевчић сокака, Белопољске, Гробљанске, Тамнавске, Кружног пута у Белом пољу и дела Улице Цара Лазара код кућног броја 1бб струју неће имати данас од 11 до 14 сати.

Сутра ће од 8 до 11 часова без струје ће остати Колубарска и Белопољска улица у Белом пољу. Од 12 до 14 часова планирано је искључење струје у насељима Стара Тамнава, Вашариште, улицама Саве Ковачевића, Милоша Обреновића и тргу др Зорана Ђинђића.

Без струје ће сутра од 8 до 12 часова остати корисници из Тодоровића, Гугош, Ромског, Радојковића, Павловића краја, насеља Дражевачки луг, код споменика, код трафо станице, код школе, Парлози и Колубарског пута у Дражевцу.

Бељин поток, пут за Баљевац и насеље Виногради у Дражевцу без струје ће остати у четвртак, 26. априла, од 8 до 12 часова.