Канцеларија за младе Управе ГО Обреновац на својој фан страни на друштвеној мрежи Facebook организује фото конкурс “Млади у покрету” за младе из Обреновца.  Потребно је да пошаљете ауторску фотографију са вашег путовања аутобусом до Београда. Будите оригинални и маштовити, пошаљите фотографију и освојите HTC мобилни телефон.

Фотографију, заједно са називом саме фотографије, и вашим именом, презименом и контакт телефоном пошаљите на е-маил адресу kzm.obrenovac@yahoo.com. Након што фотографија буде одобрена, биће постављена на Facebook страници Канцеларије за младе Обреновац.
Фотографија која буде имала највише гласова (“лајкова“) биће проглашена за победничку фотографију, а победнику следи HTC мобилни телефон.      

Фото конкурс траје од 19. до 31. јануара 2011. године. Услови које је неопходно да испуните како би се ваша фотографија нашла на Facebook страници Канцеларија за младе Обреновац, и самим тим била у конкуренцији за најбољу фотографију су: 

  • да је фотографија ауторска  
  • да ауторска права за награђени рад прелазе на организатора конкурса
  • да пошаљете само једну фотографију   

Канцеларија за младе Управе ГО Обреновац не сноси одговорност за злоупотребу фотографија.

Изложба свих фотографија биће организована  на свечaности  поводом доделе бесплатних годишњих карата на Конкурсу ГО Обреновац за доделу 30 бесплатних годишњих карата на релацији Обреновац-Београд најбољим студентима.