инфо билтен | децембар III 2010.

studio za probe “Magacin”

POKLONI RADOST
Grupa studenata uz podršku  Kancelarije za mlade GO Obrenovac organizuje humanitarnu akciju pod sloganom – “POKLONI RADOST”.

U nedelju 26.decembra u velikoj sali SKC-a biće organizovana priredba povodom podele paketića. Dođite.

 
 

“FEMIKS predstavlja…”

U subotu, 25. decembra, sa početkom u 13 časova, u galeriji Sportsko kulturnog centra u Obrenovcu održaće se gostovanje Bojane Ašković, šefa kabineta predsednika Gradske opštine Obrenovac. Ona će, u okviru projekta “FEMIKS – Miks ženskog stvaralaštva”, govoriti o svom radu i karijeri, kao i o mogućnostima za profesionalni razvoj devojaka u Obrenovcu, te o načinima, idejama i mogućnostima za korisno provođenje slobodnog vremena.

Stig’o itison za malu salu – ponovo šljaka Cool club!
Koncert Bukowski, Rapid Force, Nexus

 

U subotu 25. 12.2010. u 21.30 u maloj sali SKC Obrenovac nastupice Bukowski, Rapid FOrce i Nexus. Cena ulaznice: 150 din.


PASCO u dnevnom centru za decu sa smetnjama u razvoju

Od 14. do 20. decembra PASCO projekat je realizovao svoje programe u Kancelariji za mlade i Centru za dnevni boravak osoba sa smetnjama u razvoju.


 


Program “Community Connections” – Studijsko putovanje za stručnjake iz oblasti borbe protiv korupcije i zaštite uzbunjivača
Program “Community Connections” nudi tronedeljni boravak u porodici u Sjedinjenim Državama kao i praktičnu obuku za stručnjake koji pokažu sposobnost i liderski potencijal u različitim oblastima. Deset stručnjaka iz Srbije iz oblasti borbe protiv korupcije i zaštite uzbunjivača imaće priliku da se sretnu sa svojim kolegama iz Sjedinjenih Država

POZIV ZA UČEŠĆE NA LOKALNOM TRENINGU O PROGRAMU MLADI U AKCIJI EU
Grupa „Hajde da…“ iz Beograda, kao zvanično imenovana Kontakt tačka za Program Evropske unije „Mladi u akciji“ , a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, poziva omladinske organizacije, organizacija koje se bave mladima kao i lokalne i regionalnih kancelarija za mlade sa teritorije grada Beograda

POZIV ZA UČEŠĆE U RADIONICI dolls@work
dolls@work nastale su u saradnji sa nemačkim umetnikom Frank Bötlerom. Zamisao je da se zajedno sa lutkama prošeta po različitim lokacijama u Beogradu, koje su nekada igrale značajnu ulogu u životu ovog grada, a koje su danas potpuno zaboravljene i napuštene ili izgubile svoju funkciju.

trening “Organizacije civilnog društva kao pružaoci usluga u oblasti lokalnog razvoja”
Kancelarija projekta tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Srbiji (TACSO) organizuje trening “Organizacije civilnog društva kao pružaoci usluga u oblasti lokalnog razvoja”.


TREĆI KONKURS POEZIJE ĆIRILICA – SLOVO SRPSKOG LICA
U konkursu imaju pravo učešća sva punoletna lica, koja stvaraju na srpskom jeziku. Konkurs je tematskog karaktera (ćirilica, srpska kulturna baština  i duhovnost, tradicija, nasleđe, rodoljublje).

Studijsko putovanje za stručnjake iz oblasti inkluzije osoba sa invaliditetom
Program “Community Connections” nudi tronedeljni boravak u porodici u Sjedinjenim Državama i praktičnu obuku za stručnjake koji pokažu sposobnost i liderski potencijal u različitim oblastima. Deset stručnjaka iz Srbije iz oblasti inkluzije osoba sa invaliditetom imaće priliku da se sretne sa svojim kolegama iz Sjedinjenih Država i upozna se sa: društvenim vrednostima i svim aspektima inkluzije osoba sa invaliditetom, načinima na koje se ona sprovodi u Sjedinjenim Državama,

Konkurs Delegacije Evropske Unije
The Delegation of the European Union to the Republic of Serbia with financial assistance from the IPA 2009 and 2010 Programme is seeking proposals for actions taking place in Serbia and enabling the civil society participation in Serbia’s EU integration by:

Raspisan konkurs za Nagradu “Biljana Jovanović”
Srpsko književno društvo (SKD) raspisalo je konkurs za Nagradu “Biljana Jovanović”, za prozna, pesnička i dramska dela objavljena 2010. godine, saopštio je danas Upravni odbor SKD-a.

Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa.

Konkurs za Nagradu Pavle Vasić
Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije raspisuje konkurs za NAGRADU PAVLE VASIĆ koja se dodeljuje za tekstove iz oblasti primenjenih umetnosti i dizajna, primenjeni  teoretski  i  kritički  rad  u  medijima,  prateći  jednogodišnju produkciju  objavljenu  u  svim  vrstama  stručnih  publikacija  (monografije,  knjige, zbornici) i autorske izložbe istoričara umetnosti.

NAGRADA GRADA BEOGRADA
GRAD BEOGRAD, OBAVEŠTENjEO USLOVIMA ZA DODELjIVANjE NAGRADA ZA 2010. GODINU
I – NAGRADA GRADA BEOGRADA

Konkurs za posao u kompaniji Delta Motors
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Delta Motors pozivaju zainteresovane apsolvente i diplomce Mašinskog fakulteta da se prijave za posao

PRAKSA ZA TURIZMOLOGE
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenta Univerziteta u Beogradu i Centar za strane jezike EQUILIBRIO pozivaju zainteresovane studente i diplomce da se prijave! PRAKSA ZA TURIZMOLOGE

RADNO MESTO ROMSKI ASISTENT PROGRAMA „RODNA RAVNOPRAVNOST“
Centar E8 otvara konkurs za angazovanje Romskog asistenta na programu “Rodna ravnopravnost”, konkretnije na projektu “Inicijativa mladica za sprecavanje rodno zasnovanog nasilja”…

Konkurs za najbolje fotografije „Novi Sad kroz tvoj objektiv“
Omladina Lige socijaldemokrata Novi Sad raspisala je konkurs za najbolje fotografije na temu: „Novi Sad kroz tvoj objektiv“. Na konkursu mogu učestvovati svi koji su voljni da fotografišu Novi Sad ili ono što, po njima, predstavlja naš grad kao što su objekti (sportski, kulturni, istorijski i drugi), kulturna nasleđa, spomenici, parkovi, ljudi, mesta za stanovanje, druženje, školovanje, ljubav i drugo.


Stipendije State of Exit fondacije
Fondacija “The State of Exit” u saradnji sa kompanijom Carlsberg Srbija po drugi put dodeljuje 25 stipendija u iznosu od 500 EUR studentima osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Novom Sadu. Konkurs je otvoren od 15. 12. 2010. do 1. 2. 2011. za studente koji planiraju studijska putovanja u inostranstvo u cilju ličnog usavršavanja, i to za aktivnosti koje će se realizovati od 20. 2. 2011. do kraja 2011.

Četvrti konkurs za nove članove Kluba 27 Erste Banke
Talenat, uspešnost i kreativnost nagrađuju se i ove godine. Konkurs je otvoren od 25. decembra do 25. februara. Fond za nagrade iznosi 1,2 miliona dinara.

K O N K U R S STIPENDIJE ZA GODIŠNjI PROGRAM MEĐUNARODNE RAZMENE ZA SREDNjOŠKOLCE
INTERKULTURA i AFS interkulturni programi objavljuju konkurs za stipendije za učešće u godišnjem programu interkulturne razmene za srednjoškolce u 2011/12. školskoj godini: