Становници насеља Баричка река у Баричу и Ливаде у Јасенку данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 12 часова остати потрошачи из Павловића, Радојковића, Тодоровића, Гугош краја, насеља Парлози, Дражевачки луг, код Споменика, код Трафо станице, код дома у Дражевцу.

Становници Равногорске и Улице Аце Симовића струју неће имати данас од 9 до 14 часова.

Данас је од 8 до 17 сати у плану искључење струје у насељима Брдо, Музичка колонија, Шевар, Виданском и Доњем крају у Грабовцу, центру Забрежја, путу за Баљевац, путу за Степојевац, горњем, доњем, средењем крају, насељу Думача, код дома, код гробља у Конатицама, већем делу Пољана.

Сутра струју од 8 до 11 часова неће имати становници Улице Радована Стублинчевића у Звечкој. Од 11 до 14 сати без струје ће остати потрошачи из доњег, Павловића краја, улица Божидара Маринковића, Драге Вуковића Корчагина, Драгана Градинца и насеља Засека у Звечкој.

У петак, 20. априла без струје ће од 8 до 17 часова остати Ћанића, Доњи, Горњи, Видански, Брђански крај и део Грабовца код школе.

Потрошачи из улица Једанаеста и Браће Јоксића у Звечкој струју неће имати у петак од 8 до 12 сати.

У петак је од 12 до 14 часова палнирано искључење струје у деловима Улице Посавских Норвежана, од кућног броја 2 до 24, број 1 и од броја 5 до 7.

У суботу, 21. априла струју од 8 до 17 часова неће имати становници улица Грачаничке, Милована Глишића и Шумарице у Обреновцу.