Градска општина Обреновац и Фудбалски савез Обреновца донираће нова врата и прозоре за свлачионице који ће бити постављени у наредних неколико дана. Свлачионице фудбалског клуба “Љубинић” неадекватно су опремљене и готово неупотребљиве, те не испуњавају инфраструктурне прописе Фудбалског савеза Обреновца, због чега ће у наредним данима бити извршени радови на уређењу овог простора, како би се испунили сви услови неопходни за даље функционисање клуба.

-Желимо  да пребродимо кризу у којој се налазимо како би клуб наставио да функционише. Овакав вид помоћи значи нам доста, пошто можемо поново да покренемо и млађе и сениорксе категорије – казао је Милета Стефановић, председник ФК ,,Љубинић”.

ФК ,,Љубинић” основан је 1934. године и сваке године учестовао је у званичним такмичењима.

Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станковић рекао је да је помоћ свим клубовима потребна и да ће Комисија за спорт заједно са ФСО Обреновац наставити ове активности.

-Донирали смо нову столарију, како би створили елементарне услове за утакмице. Желимо да ФК ,,Љубинић” настави успешно да постоји и то је наш заједнички задатак. Свим клубовима желим много среће и успеха у наставку сезоне, позивамо поново на фер и коректну игру, како би пружили прави пример млађим генерацијама – истакао је Станковић.

Радови на уређењу просторија завршавају се крајем недеље, када ће ФК ,,Љубинић” угостити екипу ,,Посавине” са Уба.