У улицaма Александра Аце Спасића и Гробљанској у месној заједници Барич данас су извођени радови на санацији и реконструкцији пута. У склопу пролећног уређења настављају се радови на саобраћајницама широм Градске општине Обреновац.

Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић рекао је да су ове улице веома важне за све мештане Барича и да ће оне у наредних неколико дана бити потпуно реконструисане.
– Скидамо основни слој, гребани асфалт остаје како би се учврстила подлога за нови асфалт. На то поставићемо нови слој ризле и преко њега нови слој асфалта. Овај крај је неправедно дуго био запостављен, ми смо обећали да ћемо доћи до сваке куће, до сваке месне заједнице и свакодневно испуњавамо та обећања – истакао је Вранешевић.
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић приликом разговора са мештанима подсетио је на обећање које је дато пре непуних месец дана, када је најављено да ће ова деоница бити реконструисана. Он је нагласио  да ће машине следеће недеље радити у месној заједници Пољане.
Улице Александра Аце Спасића и Гробљанска реконструишу се захвљајући иницијативи мештана који су уз помоћ Савета месне заједнице упитили предлог за санацију Градској општини Обреновац. Овом приликом најављено је и увођење нове аутобуске линије која ће саобраћати овим делом општине Обреновац.