Током ове недеље настављени су радови на асфалтирању улица у граду и селима на територији Градске општине Обреновац. Након радова у Стублинама, машине су данас завршиле некатегорисан пут у Месној заједници Кртинска, док су у насељу Гај 1 извођени радови на реконструкцији тротоара и паркинг места.

У наредном периоду најављен је завршетак радова на још две велике улице у Кртинској.

– У центру МЗ Кртинска завршен је пут који је веома значајан за све мештане. Ово је пут за Дубоку бару, тачније за Арсеновића крај. Сарадња Савета месне заједнице са општином Обреновац довела је до тога да успешно решавамо све захтеве грађана – казао је Милан Бугарски, члан Савета МЗ Кртинска.

У Авалској улици и Улици Царице Милице у насељу Гај 1 решени су вишедеценијски проблеми.

Приликом обиласка радова, председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић казао је да се наставља решавање проблема свих грађана широм општине Обреновац.

– У разговору са мештанима установили смо да овде постоје два велика проблема. Један је тротоар који смо успешно данас решили. Такође у претходном периоду решили смо проблем кишне канализације. Настављамо даље са уређењем Купиначке улице – рекао је Урош Шормаз, председник Савета МЗ Рвати.

Овом приликом најављени су и нови радови на асфалтирању широм Градске општине Обреновац.

– Лоши временски услови затекли су нас крајем марта и мало смо стопирали радове. Одмах, са бољим временским приликама смо наставили тамо где смо стали и машине су сваки дан на терену. Радове настављамо у Уровцима, Ратарима и Скели – најавио је Горан Ћирић, испред Јавног предузећа за изградњу Обреновца.