У Месној заједници Стублине, асфалтиран је некатегорисани пут у Ковачевића крају. Према речима надлежних у Јавном предузећу за изградњу, путари ће након Стублина завршити са радовима у Ратарима, Уровцима, Кртинској и Скели. У априлу ће бити потписан нови уговор са извођачима радова након чега ће бити асфалтирано још 100 улица на територији Градске општине Обреновац.

Директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” Милан Марошанин рекао је да временски услови иду на руку путарима и да су машине свакодневно на терену.

-Дуги низ година људима је обећавано да ће овуда проћи асфалт, ми смо испунили обећано. Настављамо даље са радовима широм месне заједнице. Поставићемо нову јавну расвету и асфалтираћемо још улица широм Стублина – најавио је Петар Петровић, председник Савета МЗ Стублине.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић казао је да је овим активностима испуњено обећање које је дато у претходном периоду. Чучковић је рекао да је и у Стублинама изузетна сарадња Савета месне заједнице са мештанима и да захваљујући томе крај у коме има доста деце, данас је покривен новим асфалтом. Он је подсетио да је у претходном периоду у овом делу општине постављена јавна расвета и најавио наставак активности у Обреновцу где ће пут стићи до сваке куће.