Јавно комунално предузеће Паркинг сервис ”Обреновац” заједно са својим оснивачем, Градском општином Обреновац је ове године приступило уређењу паркиралишта код Дома војске које је започето још 2004. године.Директор ЈКП Паркинг сервис ”Обреновац”, Игор Вујичић је рекао да је прва фаза радова завршена и да ће током идуће недеље започети нови систем наплате на овом простору. Он је казао да су наплатне рампе постављене у Карађорђевој улици где ће бити и улаз и излаз за аутомобиле. Вујучић је додао да ће паркиралиште бити под видео надзором и да ће сви видови прекршаја бити санцкионисани у сарадњи са полицијсокм станицом у Обреновцу.

Овом приликом апеловано је на власнике возила да користе и паркинг у Улици Мајора Тепавца која располаже са великим бројем слободних паркинг места.

Паркинг располаже са 92 места, цена започетог сата износи 50 динара, а сви станари у оближњим зградама, као и власници гаража имаће картице којима ће неометано приступати паркинг местима.

У другој фази наплатне рампе биће постављене и на спајању са улицом Вука Караџића, чиме ће се обезбедити нових 26 паркинг места.