Одбојкашки клуб “ТЕНТ” данас је и званично добио генералног спонзора а то је Електропривреда Србије. Уговор су у Дому културе потписали генерални директор ЕПС-а Милорад Грчић и председник ОК “ТEНТ” Никола Томић. Потписивању уговора присуствовали су и генерални секретар ОСС Иван Кнежевић, председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић као и многобројни чланови клуба који су до последњег места испунили малу салу.

Генерални директор ЕПС-а Милорад Грчић обратио се присутнима следећим речима:

– Сама чињеница да је клуб у Суперлиги говори довољно, сама чињеница да захваљујући вашем успеху Србија и Обреновац постају домаћини у наредном такмичењу, дакле ових неколико чињеница нас као ЕПС, као ТЕНТ у Обреновцу обавезују да ми вама вратимо макар истом мером колико сте ви својим радом и својим личним залагањем и улагањем себе у спорт и у овај клуб. Дакле, ви сте дали допринос држави а ми као део државе морамо вама да помогнемо и да вам вратимо и да вас обавежемо на још веће успехе и још озбиљнији рад.

Председник ОК “ТЕНТ” Никола Томић изразио је посебну захвалност:
– Захвалио бих се спонзору на разумевању целокупне проблематике рада ОК “ТЕНТ” од поплаве 2014.године па до 2018.године па до данас. Они су препознали у том смислу сав потенцијал који овај одбојкашки клуб има, препознали су првенствено у броју такмичара и успесима које смо постизали у овом највишем рангу такмичења у одбојци.
Захваљујући овом спонзорству ОК “ТЕНТ” у наредну сезону може да уђе са највећим амбицијама.