Без воде ће данас од 8 до 15 часова остати потрошачи из улица Милосава Павловића у насељу Гај, Седме и Ивана Егедушевића у Звечкој, Славонске и Аце Спасића у Баричу.

Данас од 9 до 14 часова у плану је искључење струје на комплетном подручју Дражевца, деловима Баљевца, Конатица и путу за Вранић.

Потрошачи из Новог, Осовље, насеља Брдо, улица Мислођинске, Водоводске и Боривоја Маричића струју неће имати данас од 8 до 11 часова.

Без струје ће сутра, од 8 до 16 часова остати житељи Нешића краја, улица Миодрага Мијића, Милисава Глумчевића и Живка Марковића у Скели.

У петак, 16. марта, струју од 9 до 10 часова неће имати део Кртинске. Истог дана од 8 до 16 сати без струје ће остати становници Мијића краја, улица Милисава Глумчевића, Десетог октобра и Живка Марковића у Скели.

Потрошачи из Мијатовића краја у Баљевцу без струје ће остати у суботу, 17. марта, од 8 до 16 часова.

Због изградње леве коловозне траке аутопута на обилазници око Београда у зони петље Остружница и на новом Обреновачком путу доћи ће до измене саобраћаја од 15. марта до 1. јула, најављено је из “Путева Србије”.

Што се тиче измена режима саобраћаја на државном путу И А реда број 1, у смеру кретања Орловача-Сурчин (излазна рампа ка Београду и Обреновцу) возила ће имати сужену саобраћајну траку са леве стране.

Осим тога, на улазној рампи на обилазници у смеру ка Сурчину, саобраћај ће бити регулисан у виду сужења саобраћајне траке прво са леве стране, а затим са десне стране.

Измене режима саобраћаја на државном путу И Б реда број 26 обухвата смер кретања возила од Обреновца ка Београду, и ту ће за саобраћај ће бити затворена крајња десна саобраћајна трака у дужини од 300 метара, односно уместо две саобраћајне траке за саобраћај ће бити у функцији само једна саобраћајна трака.

Радови ће бити обезбеђени саобраћајном опремом и сигнализацијом, па се моле сви учесници у саобраћају да поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања условима на путу.