Данас је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић са својим сарадницима обишао радове на асфалтирању некатегорисаних путева у Пироману и Бровићу. Он је у разговору са мештанима из Максимовића краја у Пироману и Петровића краја у Бровићу истакао да је испуњено оно што је обећано.

– Ми схватамо да народ нема времена да чека, зато све радимо плански и системски и то није везано ни за једне изборе – рекао је Чучковић и најавио да ће општинско руководство у наредном периоду бити посвећено санацији рупа које су се након снега и хладног времена отвориле по граду, од којих је издвојио рупе на прилазу ТЕНТ А, као и НИС-овој пумпи и обећао да се радови неће заустављати док се све не заврши.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Милан Марошанин је објаснио да ће се машине након Пиромана и Бровића, у недељу, преселити у Велико Поље.

– Битно нам је да први леп дан, после киша, крећемо у даљу реализацију уговора из 2017. године. Март је месец у којем ЈПИ потписује највише уговора који се тичу изградње. Спроведени су поступци јавних набавки, тако да сада улазимо у поступак реализације потписивањем уговора и крећемо са радовима широм наше општине – казао је Марошанин.