Данас је у Спортско културном центру ,,Обреновац“ потписан Уговор о продукцији представе ,,Овде“. Продукцију представе ,,Овде“ по мотивима текста аутора Мајкла Фрејна радиће СКЦ ,,Обреновац“.

Позоришна представа ,,Овде“ бави се проблемима са којима се суочавају млади брачни парови на самом почетку заједничког живота. Идеја је да се увек актуелна тема, која између осталог подразумева прилагођавање условима заједничког живота, на комичан начин представи публици. Позоришна представа ,,Овде“ указује на неизбежно усаглашавање различитих каракера брачних парова у циљу креирања хармоничне брачне заједнице.

Руководство и запослени у СКЦ ,,Обреновац“ имају у виду значај развоја културе, па кроз реализацију разноврсних пројеката приближавају културне садржаје припадницима свих социјалних група, појединцима и групама различитих интересовања. СКЦ ,,Обреновац“ настоји да кроз пројекат ,,Овде“ пружи значајан допринос развоју културне сцене ГО Обреновац, али и културне сцене града Београда, будући да је остварена сарадња са познатим и већ оствареним уметницима који ће имати улоге у поменутој представи.

Режију представе ,,Овде“ радиће Иван Денић, а улоге у представи имаће глумци: Јелица Ковачевић, Андрија Кузмановић и глумица која ће бити изненађење за све Обреновчане, љубитеље позоришне и филмске уметности. Представа ће бити премијерно одиграна у позоришној сали Спортско културног центра ,,Обреновац“. Премијерно извођење планирано је за половину априла, али о детаљима публика ће бити обавештена накнадно.

Овим поводом, директор ЈП СКЦ ,,Обреновац“ Иван Јегоровић, дао је изјаву у којој је истакао значај овог дана за културу Обреновца, будући да је ЈП СКЦ ,,Обреновац“ направио своју продукцију и да ће се по први пут наћи у улози продуцента. Јегоровић, истакао је професионалност редитеља представе, као и глумаца који ће имати улоге у позоришној представи ,,Овде“.

Такође, глумац Андрија Кузмановић изјавио је да ће обреновачка публика имати прилику да га види у најбољем светлу кроз глуму у представи ,,Овде“. Такође, указао је на квалитет позоришне сале СКЦ ,,Обреновац“ и гостопримство домаћина.

Помоћник директора, Вукашин Љуштина, дао је изјаву у којој је истакао да се снови остварују и да ће се ЈП СКЦ ,,Обреновац“ наћи у улози продуцента позоришне представе. Вукашин Љуштина, изјавио је да се СКЦ ,,Обреновац“ на овом пројекту неће зауставити и да је у плану представа за децу, а у блиској будућности и обреновачко професионално позориште.