• 7. марта 2018.
  • 15:00
  • Градски трг Др Зорана Ђинђића

ОYF маркет је јединствен мини сајам обреновачких излагача ручних радова, дизајнираних предмета и осталих рукотворина, који Фондација за младе Обреновца организује како би подржала и промовисала креативне предузетничке иницијативе у Обреновцу.

Организацијом оваквих догађаја Фондација посебно жели да подржи суграђане и суграђанке који – све чешће у недостатку формалног запослења – виде прилику у претварању хобија и заната у посао.

ОYF маркет нуди прилику излагачима да представе и промовишу своје уникатне радове, али и прилику свим грађанима да сазнају колико јединствених и креативних предмета и рукотворина има и у нашем Обреновцу.

По угледу на многе европске градове Фондација за младе ове године организује још један Мини маркет за локалне излагаче, чија је тема Међународни дан жена.

Овај маркет се организује уз подршку Charles Stewart Mott фондације, у оквиру Global Challenges Local Solutions програма, који спроводи Академија за развој филантропије из Пољске.

Уколико желите да пронађете најлепше, потпуно оригиналне и аутентичне мале и велике поклоне поводом обележавања Међународног дана жена посетите Мини ОYF маркет који ће се одржати 7. марта, од 15.00 до 18.00 часова, на Градском тргу.

Ту ћете на једном месту пронаћи уникатне украсе, украсне корпице, накит, сувенире, одевне предмете, украсне свеће, предмете улепшане декупаж техником, слатке посластице, производе од меда…