Данас је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић са својим сарадницима посетио погон компаније ”Бонели” у Баричу. Тај погон успешно послује на територији Градске општине Обреновац већ 5 година, а основна делатност компаније је производња душека и простирног програма.

Члан Већа Градске општине Обреновац Предраг Јовановић је рекао да је општина имала пуно среће када је компанија ”Бонели” одлучила да направи овај погон у Баричу.

– Следеће године ова компанија слави јубилеј, то јест 10 година од како постоје, и то је гаранција за 80 радника који овде раде. Поред компаније ”Меи Та” која у непосредној близини тренутно запошљава више од 1000 радника, постоје и овакви привредни субјекти који показују да млади људи имају будућност када је у питању ново запошљавање. Са друге стране ми ћемо се максимално трудити да им помогнемо у виду субвенција за набавку опреме или у људству, јер смо ту да будемо сервис у сваком моменту – истакао је Јовановић.

Крстић Драган један од власника компаније ”Бонели” је похвалио општинску управу и истакао да је сарадња до сада била веома добра.

– У Барич смо дошли пре 5 година и веома смо задовољни. Наш производни погон у Баричу се простире на преко 18.000 квадратних метара – казао је Крстић и додао да та компанија преко 60 одсто производног програма извози у више земаља Европске уније и у земље окружења.