Нова механизација Јавног предузећа за изградњу уређује обале крај путева, машине раде на сечењу растиња поред атарских путева. Захваљујући овим радовима суграђани ће имати могућност да лакше дођу до својих њива, а тренутно се раде се први и други реон. Након тога радови се изводе у Дубрави и Дорћули, чиме ће цела месна заједница бити обухваћена. 

 

– Поред атарских путева често се стварају и дивље депоније .Данас крећемо потпуно нову акцију на нашој територији, као што сте били сведоци решили смо многе ситуације које су везане за дивље депоније у неким месним заједницама, нећемо се наравно зауставити док не завршимо и последњу. Такође, велики проблем мештана Обреновца су обале које су неуређене широм наших месним заједницама. Ми ћемо сад са обзиром да смо купили нову механизацију, да је она у власништву општине Обреновац и да не зависимо од никога баш као што смо и најавили приликом куповине тих машина, радити дано-ноћно док се не заврше све обале у свим месним заједницама. Обреновац не може да буде леп и уређен уколико у тој активности не учествујемо сви – рекао је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић.
У договору са Саветом месне заједнице и Јавним предузећем за изградњу и општином Обреновац поједини атарски путеви у месној заједници Стублине биће насути каменом.