У четвртак су настављени радови на изградњи терена за најмлађи фудбалски клуб у Обреновцу. Заједничком акцијом играча, навијача, комшија са саветом месне заједнице Рвати и Градском општином Обреновац, простор између насеља Сава и Ројковац добија изглед новог фудбалског игралишта.

Председник ФК ,,Ројковац” Милош Стефановић захвалио се овом приликом председнику општине Обреновац Мирославу Чучковићу пошто је од првог дана као комшија дао пуну подршку спортском друштву и изградњи терена.

Урош Мирићић испред Кабинета председника ГО Обреновац, подсетио је да су радови започети крајем прошле године настављени активностима ограђивања терена.

– Ми смо поставили нову стазу за пешаке на овом простору како би се суграђани из оба насеља неометано кретали и поставили смо нове стубове јавне расвете. Након ових радова у наредном периоду засадићемо траву и ускоро ћемо на овом терену имати праву фудбалску представу. Ове акције настављамо зато што волимо спорт, зато што волимо Ројковац и волимо сваки део наше општине – истакао је Мирићић.

-Клуб који има преко 1000 навијача по утакмици је импресиван и честитамо им на томе. Ми ћемо њима као клуб донирати нове голове, надамо се да ће им бити срећни и да ће напредовати до Српске лиге – рекао је Драган Блажић, председник ФК ,,Раднички Обреновац”.