Јуче и данас су широм Обреновца у различитим акцијама додељивани пакетићи малишанима. Савети месних заједница су у сарадњи са школама и удружењима обезбедили поклонe и на најлепши могући начин улепшали малишанима почетак Нове године. 

У истуреном одељењу основне школе “Грабовац” у Дрену уприличена је школска приредба поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника. Савет месне заједнице Дрен поделио је пакетиће свим ученицима од првог до четвртог разреда, као и предшколцима. Малишане са Забрежја обишао је и Деда Мраз и поделио пакетекиће, а они су њему приредили забаван програм. У школи у Јасенку, Савет месне заједнице обезбедио је за ученике пригодне новогодишње поклоне, након чега је уприличена представа.
У Спортско културном центру Савет месне заједнице Дудови је организовао поделу пакетића малишанима из овог насеља.
Такође, Клуб хранитеља у Обреновцу је данас уприличио поделу пакетића који су добијени уз помоћ донација.
Удружење Ратних војних инвалида Обреновца је у Спортско културном центру организовало доделу новогодишњих пакетића за 370 малишана, а осим деце ратних војних инвалида и палих бораца, Деда Мраз је обрадовао децу са посебним потребама и сметњама у развоју. Подршку у раду Удружења Ратних војних инвалида пружају Градска општина Обреновац, Секретаријат за социјалну заштиту Београда као и Министарство рада и социјалне политике.
Представници Градске општине Обреновац су са преставницима компаније ”ПРО ТЕНТ” поделили новогодишње пакетиће са дидактичким средствима које је обезбедила та компанија и у основној школи „Љубомир Аћимовић“.
У оквиру манифестације ,,Обреновац – град отвореног срца” пакетиће ће у недељу преко Комисије за унапређење положаја Рома Градске општине Обреновац добити и 80 малишана из насеља Музичка колонија.