Јавно предузеће за изградњу Обреновца је у оквиру пројекта доградње јавног осветљења у Равногорској улици поставило нову уличну расвету. Постављено је 7 стубова са светиљкама јачине 150 вати у дужини од 182 метра. Вредност ових радова је око 880 000 динара.

Председник Савета месне заједнице Рвати Урош Шормаз је рекао да је нова расвета постављена на предлог мештана како би се унапредила безбедност током вечерњих часова. Он је додао да је Равногорска улица у претходном периоду оплемењена и са новим дрворедима и најавио постављање уличне расвете у делу насеља Ројковац.

Ширење мреже јавне расвете ове године подједнако је обухватило како градске тако и сеоске улице. У предходном периоду јавна расвета је постављена у насељу Вирага, Пијачној улици и насељу Старо игралиште. Паралелно са улицама расвета је постављена у зонама дечијих игралишта како би безбедност деце била што већа. Наставак радова на ширењу мреже јавног осветљења следи одмах после новогодишњих празника по захтевима месних заједница.