“У круг, у круг” је пројекат младих људи из Обреновца који желе да се уметнички изражавају, друже и квалитетно проводе своје слободно време кроз креативно писање, цртање и сликање, певање, свирање, глуму, рецитацију итд.

У основи пројекта је промоција књиге поезије “Нема везе” наше младе ауторке Мирјане Наранџић. Пројекат чини низ радионица креативног писања, цртања исликања, глуме, певања, свирања итд. Прва радионица ће се реализовати 17. децембра 2017. године, с почетком у 13:15 у просторијама Удружења “Круна од нота”, а цео пројекат ће се завршити извођењем перформанса 20. марта 2018. године на Светски дан поезије. Радионице ће водити млади за младе. Модератори свих радионица су стручна млада лица са методичарским искуством.

Сви заинтересовани млади, са или без икаквог уметничког предзнања, могу да се пријаве путем е-маила: kruna.od.nota@gmail.com или на фејсбук страници https://www.facebook.com/ukrugukrug/

Пројекат је потпуно бесплатан за све кориснике.

Пројекат “У круг, у круг” је подржан кроз програм Омладински фонд, који реализује Канцеларија за младе општине Обреновац у сарадњи с аФондацијом Ана и Владе Дивац и Фондацијом за младе Обреновца, уз подршку Балканског фонда за демократију, Грађанских иницијатива и “Youth Build” Србија програма.