У насељу Стара Тамнава које се налази у непосредној близини центра Обреновца, завршени су радови на топлификационој мрежи. Реч је о инвестицији вредној 23 милиона динара а захваљујући овим радовима на топлификациону мрежу прикључено је више од 40 домаћинстава.

Директор Јавног комуналног предузећа ,,Топловод” Борис Ивковић казао је да су завршени сви радови и да подстаница у центру града 12А може да снабдева више од 40 корисника. Он је нагласио да су веома тешки услови били приликом извођења радова и прикључења домаћинства и овом прилико захвалио се свим радницима, као и мештанима што су дуги низ година имали стрпљење. Ивковић је рекао да се наставак радова на ширењу топлотне мреже изводи у насељу Бело Поље и да су у процесу и планови за наредну годину. 

Мештани насеља Стара Тамнава овом приликом су се захвалили општини Обреновац пошто је испуњено обећање које је дато у претходном периоду.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић приликом разговора са суграђанима који живе у насељу Стара Тамнава, истакао је да је овај део града био деценијама неправедно запостављен и да се та грешка данас исправља. Он је овом приликом подсетио да су веома захтевни грађевински радови извођени у овом крају и најавио да ће ширење топлификационе мреже бити настављено у насељу Шљивице.