Уз помоћ нове мултифункционалне машине Јавног комуналног предузећа Обреновац приступило се данас уклањању графита у насељу ,,Сунце”. Ова машина намењена је за одржавање јавне хигијене, уклањање графита, гума са пешачких стаза, плаката, стубова.
Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станковић најавио је да ће ускоро у овом насељу бити постављено дечије игралиште у склопу акције ,,Као Таш а наш”.

– Управо због тога окренули смо ка уређењу овог простора, како би комплетна целина добила леп изглед. У наредном периоду радићемо и уређење зелене површине. Апелујем на све суграђане да не пишу графите и чувају своје окружење. Комунална инспекција наставиће са активностима одржавања реда у граду – додао је Станковић.

Директор Јавног комуналног предузећа Обреновца Зоран Лапчевић казао је да је машина већ неколико пута била у употреби како би били уклоњени графити са зграда. Он је рекао да посао уклањања није јефтин и да се значајна средства потроше како би се очистила зграда и овом приликом апеловао је на младе људе да не кваре изглед града у ком живе.