Волонтерска позиција: сарадник на пројекту «Мењажа – мењам трему за припрему»
Опис волонтерске позиције:
циљ овог пројекта је да обезбеди већу доступност и продубљену информисаност младих о каријери и да низом примамљивих специјално дизајнираних едукативних материјала и радионица младима Београда приближи каријерне опције, информације и да их упити у захтеве савременог тржишта рада.

Специфични циљеви су:  боља информисаност младих о каријерним опцијама, већа интеграција младих у програме каријерног вођења и саветовања,  већа проактивност и мотивисаност младих да пронађу свој «каријерни пут».
Обавезе волонтера су:
учешће на тренингу у Београду /два дана током новембра/ и организовање и вођење радионице – предавања на теме каријерног вођења  ученицима обреновачких средњих школа до краја 2010. године.
Организатор:
Канцеларија за младе Градске општине Обреновац и Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду
Локација:
Обреновац
Циљна група:
млади
Потребан број волонтера:
2
Датум почетка:
20. октобар  2010.
Датум завршетка:
20. децембар 2010.
Потребна знања и вештине:
  развијене комуникационе и презентационе вештине, склоност ка вршњачкој едукацији, заинтересованост за развој каријере у правцу тренера / предавача
веб страница:
www.mladi.obrenovac.rs
Покривени трошкови:
храна, освежење и трошкови превоза
Очекивани резултати за заједницу:
Идеја је да се младима укаже на начине како да унапреде своју конкурентност на тржишту рада, да им се помогне да развију позитиван став према властитој будућности, увиде важност личне иницијативе, проактивности у реализацији професионалних циљева и на тај начин унапреде свој положај на тржишту рада.

Пријава на: радну биографију и мотивационо писмо послати на kzm.obrenovac@yahoo.com. За додатне информације 0118724025.

Рок за пријаву: 12. октобар 2010.