Веб сајт www.videocv.rs и Канцеларија за младе Градске општине  Обреновац вам бесплатно нуде могућност да вас послодавци виде и чују, а да уопште нисте изашли из куће. Постављањем  videoCV-ја на портал www.videocv.rs већ сте позвани на први разговор код стотине послодаваца.

Већ неко време код нас постоји сајт за запошљавање са потпуно другачијим приступом тражења посла, а то је videoCV. VideoCV је кратка видео верзија нечије радне биографије, која штеди време како кандидатима који траже посао, тако и послодавцима. Поред тога, videoCV представља могућност да се кандидати истакну у трци за исту радну позицију, даје им шансу да се лично представе стотинама послодаваца иако никада нису заиста крочили ногом код њих. Даје кандидатима додатну шансу да покажу послодавцу зашто су они прави избор за тај посао. Више информација и примере како изгледа нечији  videoCV можете погледати на сајту

Канцеларија за младе ГО Обреновац је у сарадњи са сајтом  www.videocv.rs   за све које се пријаве до 10. октобра обезбедила бесплатно професионално снимање videoCV-ја у Канцеларији за младе. Заинтересовани се могу пријавити на мејл  адресу kzm.obrenovac@yahoo.com, а датум и време снимања биће одређен и објављен по пријављивању довољног броја кандидата.