Стигло грејање у Селенића крај

Завршени су радови на изградњи секундарне топловодне мреже у Белом Пољу у Селенића крају. Тим поводом је председник Градске општине Обреновац посетио Сретена Васиљевића из Белог Поља, чије је домаћинство једно од 40 које је ове сезоне добило грејање.   (више…)

Сезона на обреновачким базенима у пуном јеку

Почетак грејне сезоне и ове године прати почетак сезоне на затвореним обреновачким базенима. У одличним условима, адекватној температури како воде, тако и читаве хале, уживају полазници школе за пливаче и непливаче, али и они који су увелико чланови Ватерполо-пливачког и клуба за синхроно пливање ”ТЕНТ”. (више…)

Свечано отворен дом у Шевару

Јуче је у ромском насељу Шевар у месној заједници Грабовац отворен нови дом. Пресецањем врпце деца из Грабовца свечано су отворила дом у овој месној заједници, који ће користити и млади, али и старији мештани. Том догађају, као и обележавању празника Покрова Пресвете Богородице присуствовали су Роми из овог села и из дијаспоре као и представници Градске општине Обреновац. (више…)

Ускоро санација ударних рупа и тротоара широм Обреновца

На иницијативу Градске општине Обреновац, предузеће ”Београд пут” ће следеће недеље започети санацију ударних рупа по градским и сеоским улицама. Очекује се да ће у наредном периоду бити саниране све ударне рупе широм Обреновца, рекао је Мирко Вранешевић, председник Скупштине Градске општине Обреновац. (више…)

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије

На основу Одлуке о обустави обавезе служења војног рока („Службени гласник РС“, број 95/10), члана 135. ст. 4. и 5. Закона о војној, радној и материјалној обавези („Службени гласник РС“, бр. 88/09 и 95/10) и члана 3. Уредбе о начину и поступку добровољног служења војног рока („Службени војни лист“, број 3/11), Министарство одбране објављује

(више…)