У насељу Тополице започета је изградња пешачко бициклистичке стазе. Нова стаза простираће се дуж насеља уз канал Купинац, биће спојена мостићем до популарне ,,Цевке” све до улице Краља Александра. Радови ће трајати 45 дана а вредност инвестиције износи 6,2 милиона динара.

-Ова стаза биће урађена као и она коју смо недавно завршили на простору од Перила до Забрана. Радове изводимо на основу захтева наших суграђана. Стаза је била у веома лошем стању и нисмо желели да становници насеља имају лоше услове, поготово што се на овом простору налазе дечија игралишта. Стаза ће бити уредно обележена саобраћајном сигнализацијом -нагласио је Милан Марошанин, директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац”.

По завршетку радова биће постављена и нова јавна расвета.

Члан Већа Градске општине Обреновац, Милош Станковић казао је да се овим радовима испуњава обећање које је дато када су започети радови на згради СПА центра. Он је истакао значај и потребу стазе пошто ће грађани на леп начин бити повезани са местима које често посећују, као што су базени, Забран и ,,Цевка”.