Расписан јавни позив за давање по хектару

Расписан је јавни позив намењен пољопривредницима, а односи се на давање по хектару у износу од 18.000 динара. Право на субвенције могу остварити власници регистрованих пољопривредних газдинстава, чија је обнова обављена, а рок за подношење пријава је месец дана. (више…)

Обављају се радови на асфалтирању пута од Конатица до Мислођина

У току су радови на асфалтирању деонице државног пута од Конатица до Мислођина. Ова саобраћајница је од великог значаја, јер спаја Обреновац са Ибарском магистралом. Грађевинске радове обишао је председник Грaдске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима. (више…)

Бесплатни кусреви страних језика за младе Обреновчане

Kaнцеларија за младе општине Обреновац нову 2024. годину започиње понудом бесплатних курсева страних језика. Наиме, кроз програм неформалног образовања – Обреновац град знања, Канцеларија за младе општине Обреновац и ове године за младе Обреновчане организује курсеве страних језика. (више…)

Позив за предаваче који желе да учествују у реализацији курсева страних језика у оквиру програма “Обреновац-град знања”

Канцеларија за младе општине Обреновац, већ 14. годину заредом реализује програм “Обреновац-град знања“. Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена. (више…)