У току је акција садње нових и замене старих стабала на територији општине Обреновац

Надлежне службе Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” ангажоване су на пословима садње нових и замене оштећених стабала. Овом приликом у главној улици у Обреновцу биће засађена стабла јавора, док ће у Улици Вука Караџића бити засађена стабла црвеног храста. (више…)

Радионица ”Дигитално насиље”

Данас је у просторијама Канцеларије за младе општине Обреновац одржана трибина на тему дигиталног насиља. Трибину ”Дигитално насиље” за обреновачке средњошколце организовале су Кнацеларија за младе општине Обреновац и Канцеларија за младе града Ваљева. (више…)

Радови на асфалтирању у месној заједници Скела

У месној заједници Скела у оквиру пројекта ”Асфалт до сваке куће”, обављају се грађевински радови на изградњи путне инфраструктуре. Данас су радове на асфалтирању Улице ЈНА, данас су обишли представници Градске општине Обреновац и Града Београда. (више…)

Покретна апотека у месној зејдници Дражевац

У месној заједници Дражевац почела је са радом покретна апотека, смештена испред здравствене станице у овој месној заједници. Апотека ће бити доступна грађанима 7 дана у периоду од 7.00 до 14.00 сати. Месну заједницу Дражевац обишли су представници Градске општине Обреновац и Града Београда. (више…)

Месна зједница Барич добиће нови тржни центар

У центру месне заједнице Барич почеће изградња тржног центра. Нови простор биће погодан за реализацију најразличитијих активности, те ће изградњом новог тржног центра, потребе мештана ове месне заједнице у великој мери бити задовољене. Представници Градске општине Обреновац и Града Београда обишли су месну заједници Барич. (више…)