ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕЊУ РОКА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИКА ЗА ОДЛАЗАК НА МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ШВЕДСКОЈ У 2023. ГОДИНИ

Председник градске општине Обреновац, дана 31. маја 2023. године, на основу члана 52. Статута градске општине Обреновац („Сл. лист града Београда“, бр. 98/19 – пречишћен текст 2 и 144/19 – исправка), на предлог Комисије за привреду, предузетништво и пољопривреду са седнице одржане 31.маја 2023. године, упућује (више…)

Промоција збирке песама “Живот је магија”

Промоција збирке песама “Живот је магија” ауторке Лозе Павловић одржана је вечерас у Клубу за младе. Песме су инспирисане свакодневним животом, а већина је настала у време пандемије корона вируса када је све било затворено за дружења и путовања. (више…)

Одржан ревијални куп ”Српски ратник”

Девети ревијални куп „Српски ратник“ окупио је 14 екипа спортских риболоваца који су се на каналу Линцура такмичили у пецању на пловак. Такмичење су организовали Удружење ратних војних инвалида, Удружење бораца и Градска општина Обреновац. (више…)

Асфалтирање у Сенића крају у Јасенку

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић обишао је завршне радове на реконструкцији улице у Сенића крају у МЗ Јасенак. Радове изводи ЈП “Путеви Београда” у сарадњи са Градском општином Обреновац. У наредном периоду планиран је наставак реконструкције Немањине улице у Обреновцу – фаза II, као и почетак радова у Малој Моштаници, Бровићу и Баричу. (више…)

Обавештење о продужењу рока за подношење пријава заинтересованих пољопривредника за одлазак на Међународни сајам пољопривреде у Шведској у 2023. години

Председник градске општине Обреновац, дана 26. маја 2023. године, на основу члана 52. Статута градске општине Обреновац („Сл. лист града Београда“, бр. 98/19 – пречишћен текст 2 и 144/19 – исправка), на предлог Комисије за привреду, предузетништво и пољопривреду са седнице одржане 26.маја 2023. године, упућује (више…)