Јавна презентација урбанистичког пројекта за изградњу стамбеног објекта (по+п+3+пс), на углу улица Александра Аце Симовића и Светог Саве

Одељење за урбанизам и комунално грађевинске послове, Одсек за урбанизам Управе ГО Обреновац, на основу чл. 63. Закона о планирању и изградњи (»Сл. гласник РС«, бр. 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13, 50/13, 98/13, 132/14, 145/14, 83/18, 31/19, 37/19, 9/20 и 52/21) и чл. 88. Правилника о садржини, начину и поступку израде докумената просторног и урбанистичког планирања (»Сл. гласник РС«, бр. 32/19),
оглашава (више…)

Општинско такмичење у атлетици

У Основној школи ”Посавски партизани” у току је општинско такмичење у атлетици. Преко 200 ученика из седам обреновачких основних школа узело је учешће на овом такмичењу, које се у општини Обреновац организује већ  14. пут заредом. (више…)

Завршни радови на реконструкцији Улице краља Александра I

У току су радови на асфалтирању дела Улице краља Александра I, од новог кружног тока до скретања ка Јавном предузећу Спортско-културни центар ”Обреновац”.  Планирано је да се радови на постављању новог асфалта заврше током данашњег дана, након чега ће улица бити отворена за саобраћај. Данас је радове у овом делу општине Обреновац обишао председник општине Милош Станојевић са сарадницима. (више…)

У току су радови на асфалтирању путне деонице на територији месне заједнице Конатице

Грађевински радови на изградњи важне путне деонице на територији месне заједнице Конатице, напредују предвиђеном динамиком. Наиме, у току је асфалтирање пута који повезује месне заједнице Конатице и Пољане, а данас је радове у овом делу општине обишао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима. (више…)

Мала школска олимпијада у Спортско-културном центру ”Обреновац”

У спортској хали Јавног предузећа Спортско-културни центар ”Обреновац” одржана је  Мала школска олимпијада за ученике основних школа са територије општине Обреновац. Учешће на овом спортском догађају узели су ученици од 1. до 3. разредаосновне школе. (више…)

Одржано општинско такмичење ”Шта знаш о саобраћају”

Општинско такмичење ”Шта знаш о саобраћају” у организацији АМСС , Агенције за безбедност у саобраћају и Градске општине Обреновац и ове године одржано је у Првој обреновачкој основној школи. Учешће на овом такмичењу узело је 55 ученика из основних школа са територије општине Обреновац, а најбоље пласирани такмичари освојили су вредне награде. (више…)