Грађевински радови на изградњи путне деонице на територији месне заједнице Конатице

У току је реконструкција важне путне деонице на територији месне заједнице Конатице. Пут који повезује Конатице и Пољане након реконструкције, олакшаће свакодневни живот грађана овог дела општине. Грађевинске радове у Колубарској улици данас је обишао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић. (више…)

У току је пријављивање пољопривредника за е-Аграр

У току је пријављивање пољопривредних газдинстава у нови електронски регистар. Наиме, пољопривредници имају обавезу да се до 31. марта пријаве на платформу е-Аграр, како би обновили регистрацију својих газдинстава. (више…)

Градска општина Обреновац и ове године реализује програм ”Еко динар”

Градска општина Обреновац реализацијом програма ”Еко динар” подржава развој спорта на територији општине Обреновац. Наиме, део активности спортских клубова са територије општине Обреновац већ годинама уназад, финaнсиран је кроз програм ”Еко динар”. Јуче су у просторијама Спортско-културног центра ”Обреновац”, представници спортских клубова из Обреновца потписали уговоре о наставку сарадње са Градском општином Обреновац. Догађају је присуствовао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима. (више…)