Ученицима основних школа подељени су приручници ”Пажљивкова правила у саобраћају”

Комисија за безбедност у саобраћају општине Обреновац у сарадњи са полицијском станицом Обреновац и Агенцијом за безбедност у саобраћају континуирано спроводи акцију поделе приручника ”Пажљивкова правила у саобраћају”, намењеног најмлађима. Наиме, овога пута, акција поделе приручника спроведена је у свим основним школама на територији општине Обреновац, а саобраћајна правила из приручника ”Пажљивкова правила у саобраћају” учиће ученици првог разреда. (више…)

Школско такмичење у малом фудбалу

У спортској хали Спортско културног центра ”Обреновац” одржано је општинско такмичење у фудбалу. Учешће на овом такмичењу узеће ученици основних и средњих школа, а најбоље пласирани представљаће општину на градском такмичењу у Београду. (више…)

Јесења садња у Улици Вука Караџића

У току је јесења садња нових садница на територији грaдске општине Обреновац, као редовна активност Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине.  Данас су нова стабла засађена у Улици Вука Караџића, а како истичу из Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине, континуирано се ради на замени старих стабала, на местима где је то неопходно, како би се бројност стабала очувао. (више…)