Реконструисана Улица Јанка Тешића

У току су грађевински радови на асфалтирању Улице Јанка Тешића у месној заједници Барич. Реконструкција саобраћајнице у дужини од око 2 километра урађена је захваљујући сарадњи Градске општине Обреновац са Секретаријатом за саобраћај и Јавним предузећем ”Београд пут”. Данас су радове у Баричу обишли представници Градске општине Обреновац. (више…)

Најмлађи суграђани уживали у мађионичарским триковима Игора Трифунова

У новој згради библиотеке ”Влада Аксентијевић” најмлађи суграђани имали су прилику да погледају представу ”Чаробна шаргарепа”. Мађионичар и најуспешнији илузиониста у Србији Игор Трифунов овом приликом забавио је малишане и њихове родитеље. (више…)

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ БЕСПЛАТНИХ ДЕЧИЈИХ АУТО СЕДИШТА

Председник градске општине Обреновац дана 30.новембра 2022. године, на основу члана 52. Статута градске општине Обреновац („Сл. лист града Београда“, бр. 98/19 – пречишћен текст 2 и 144/19 – исправка), на предлог Комисије за безбедност у саобраћају на територији градске општине Обреновац од 29.11.2022. године, по претходно прибављеном мишљењу Већа градске општине Обреновац са седнице одржане дана 30. новембра 2022. године, расписује (више…)