ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПИСМЕНИХ ПОНУДА БР. RHP-W9-PA/PC1-2022 за прибављање непокретности – станова у јавну својину Републике Србије на територији града Београд

На основу Правилника о раду Комисије, а у вези са Споразумом о донацији закљученим између Републике Србије и Банке за развој Савета Европе (у даљем тексту: БРСЕ) у оквиру Регионалног стамбеног програма у Републици Србији (у даљем тексту: РСП у РС) – Потпројекат бр. 9– куповина станова (у даљем тексту: Потпројекат 9) и у складу са Приручником за куповину станова (у даљем тексту: Приручник), Комисија за избор станова који се прибављају у јавну својину Републике Србије за доделу изабраним корисницима у оквиру Регионалног стамбеног програма у Републици Србији (у даљем тексту: Комисија), дана  25. новембра 2022. године објављује (више…)

Акција садње нових стабала у главној улици

У Улици Милоша Обреновића засађено је нових 35 садница јавора. Акција садње спроведена је у сарадњи са Министарством заштите животне средине које је финансирало овај пројекат. Надлежне службе Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” и Јавног комуналног предузећа Зеленило-Београд засадили су нови дрворед. Акцији садње присуствовали су представници општине Обреновац и градски менаџер Мирослав Чучковић. (више…)