Домаћинства са територије месне заједнице Барич добијају могућност прикључка на мрежу гасовода

Грађани са територије месне заједнице Барич, након пуштања у рад две нове мерно регулационе станице, добили су прилику да своја домаћинста прикључе на новоизграђену мрежу гасовода. Представници Градске општине Обреновац овим поводом, посетили су домаћинство Јовановића у Улици Алексеја Бркића у месној заједници Барич. (више…)

Произвођачи из општине Обреновац представили своје производе на 16. Сајму етно хране и пића

Сајам етно хране и пића на Београдском сајму трајаће до 28. новембра. Овом приликом представило се више од 300 излагача из Србије, Републике Српке и Руминије, а међу њима своје производе истакли су и произвођачи из Обреновца. Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић посетио је штанд на коме су своје производе излагали произвођачи из Обреновца. (више…)

Културно уметничко друштво Тент свечано обележило 43 године постојања

Културно уметничко друштво Тент одржало је свечани концерт поводом 43 године постојања. Концерт је одржан у великој сали Спортско-културног центра ”Обреновац” , а догађају су присуствовали представници Градске општине Обреновац. (више…)

Дан школе ”Јован Јовановић Змај”

Основна школа Јован Јовановић Змај свечано је обележила Дан школе. Школа је обележавала 63 године постојања, а свечаности су присуствовали запослени, ученици, наставници из других школа и представници Градске општине Обреновац. (више…)