Месне заједнице Дрен, Вукићевица и Орашац добијају нове путеве

У току су радови на реализацији пројекта ”Асфалт до сваке куће”. Представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца обишли су грађевинске радове у месној заједници Дрен. Ове недеље, нове путеве добили су и мештани месних заједница Вукићевица и Орашац. (више…)

Одлука о одбијању приговора на Прелиминарну ранг листу крајних корисника у реализацији мера енергетске санације на територији градске општине Обреновац

Одлуку о одбијању приговора на Прелиминарну ранг листу крајних корисника у реализацији мера енергетске санације на територији градске општине Обреновац можете погледати овде.

 

 

 

 

ФК ”Ројковац” одиграо прву утакмицу на новоизграђеном терену

Фудблски клуб ”Ројковац” на новом терену одиграо је своју прву утакмицу. На домаћем терену, стадиону ”Цар Душан Силни”, у недељу, 28. августа, одиграно је 1. коло Београдске лиге. Након 6 година од оснивања, фудбалски клуб добио је свој терен и просторије, а дан када су први пут одиграли утакмицу на домаћем терену памтиће, како представници клуба, тако и навијачи који су овога пута дошли да им пруже подршку. (више…)

Одржана 10. Фијакеријада

У недељу, 28. августа одржана је 10. Фијакеријада. На овогодишњој манифестацији, више од 40 учесника дефиловало је улицама месне заједнице Грабовац, након чега је код Дома културе организована смотра запрега. (више…)

Отворена манифестација ”Великогоспојински дани”

У месној заједници Грабовац свечано је отворена манифестација ”Великогоспојински дани”. Овогодишњу манифестацију отворио је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић. Отварању манифестације присуствовали су представници општине Обреновац  и  градски менаџер Мирослав Чучковић. (више…)