Мини кајак лига Србије у Забрежју

Кајак кану клуб “Забрежје” ове суботе домаћин је Мини кајак лиге Србије, захваљујући успесима на претходним такмичењима и због чињенице да су се до сада више пута показали као добри организатори такмичења у веслању. Такмичење је окупило 20 клубова из готово свих делова Србије, а на Сави је завеслало око 300 млађих кајакаша. (више…)

Акција чишћења градског трга

У току је свеобухватна акција чишћења и прања градског трга. Јутрос је раднике Јавног комуналног предузећа обишао и Мирослав Чучковић, менаџер града Београда заједно са представницима Градске општине Обреновац. (више…)

Представници Градске општине Обреновац посетили фабрику воде у Забрежју

Данас су представници Градске општине Обреновац посетили фабрику за прераду воде у Забрежју и заједно са надлежнима из Јавног комуналног предузећа ”Водовод и канализација” разговарали о повећаној потрошњи воде током летњег периода. (више…)

Нови асфалт у Љубинићу и Малој Моштаници

У оквиру пројекта ”Пут до сваке куће” који спроводи Градска општина Обреновац, асфалтирани су путеви у месним заједницама Љубинић и Мала Моштаница, а до краја недеље машине се селе и у месну заједницу Ушће. (више…)