ЈАВНИ  ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКТА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА УНАПРЕЂЕЊЕ ТЕРМИЧКОГ ОМОТАЧА, ТЕРМОТЕХНИЧКИХ ИНСТАЛАЦИЈА И УГРАДЊЕ СОЛАРНИХ КОЛЕКТОРА ЗА ЦЕНТРАЛНУ ПРИМЕНУ ПОТРОШЊЕ ТОПЛЕ ВОДЕ ЗА ПОДСТИЦАЊЕ И УНАПРЕЂЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

 

На основу Одлуке Већа градске општине Обреновац VII- 02 бр. 020-3/ 85 од 03. јуна 2022. године о расписивању Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Обреновац и члана 15.  Правилника о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа и станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде за подстицање и унапређење енергетске ефикасности VII-02 бр. 020-3/62 од 14.04.2022.године, градска општина Обреновац, расписује, (више…)

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ГРАЂАНИМА ЗА ЕНЕРГЕТСКУ САНАЦИЈУ ПОРОДИЧНИХ КУЋА ПУТЕМ УГРАДЊЕ СОЛАРНИХ ПАНЕЛА ЗА ПРОИЗВОДЊУ ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЗА СОПСТВЕНЕ ПОТРЕБЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ

На основу Одлуке Већа градске општине Обреновац VII- 02 бр. 020-3/ 84 од 03. јуна 2022. године о расписивању Јавног позива за доделу бесповратних средстава грађанима за енергетску санацију породичних кућа путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе на територији градске општине Обреновац и члана 21. Правилника о суфинансирању енергетске санације породичних кућа путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе, VII-02 бр. 020-3/149 од 19.11.2021. године, расписује се (више…)

Радови на путној инфраструктури у Кртинској

У оквиру акције ”Пут до сваке куће” у месној заједници Кртинска се изводе радови на путној инфраструктури. Радове је са својим сарадницима обишао Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац. (више…)

12. јуна концерт полазника школе модерне гитаре

Након радионица које су одржане током зимског распуста, млади музичари, полазници школе гитаре представиће се публици. У недељу, 12. јуна са почетком у 20 часова на Малој Раби, концерт ће одржати деца која су стекла знање у школи модерне гитаре професора Зорана Зечевића. На концерту ће наступити и бројни гости. (више…)

Теквондо турнир ”Грмечов трофеј Обреновца”

У Обреновцу је током викенда организован теквондо турнир под називом ”Грмечов трофеј Обреновца”. На овом међународном турниру наступило је око 400 учесника из 30 клубова. Организатор турнира је теквондо клуб ”Грмеч”, а покровитељ Градска општина Обреновац. (више…)

Обележен Светски дан заштите животне средине

Поводом обележавања Светског дана заштите животне средине, данас је у Арборетуму за децу предшколског узраста организована еколошка радионица. Догађају су присуствовали чланица Већа Градске општине Обреновац, Олга Миросављевић и директор Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине, Светозар Андрић. (више…)