Манифестација ”Обреновачко лето” биће отворена концертом староградске музике

На манифестацији ”Обреновачко лето”, ове године биће организовано више од 25 програма. Од 1. јула до 1. септембра, публика ће имати прилике да ужива у занимљивим представама, концертима балерина, фолклорних ансамбала, књижевним вечерима. (више…)

У току је изградња путева у месној заједници Мислођин

У месној заједници Мислођин у току су радови на асфалтирању три улице. Наиме, радови се обављају на путу за Слатине, насељу Бачевица, Језерском путу, а у плану су и радови у Гвозденовића крају. Данас су грађевинске радове обишли представници Градске општине Обреновац. (више…)

Јавни позив за пријављивање кандидата за инструкторе – Попис становништва, домаћинстава и станова 2022.

Републички завод за статистику упућује јавни позив свим заитересованим кандидатима да се у периоду од 24. јуна (од 9.00 часова) до 3. јула 2022. године (до 20.00 часова) пријаве за посао инструктора за потребе спровођења Пописа становништва, домаћинстава и станова 2022. (више…)

Јавни позив за пријављивање кандидата за инструкторе – Попис становништва, домаћинстава и станова 2022.

Републички завод за статистику упућује јавни позив свим заитересованим кандидатима да се у периоду од 24. јуна (од 9.00 часова) до 3. јула 2022. године (до 20.00 часова) пријаве за посао инструктора за потребе спровођења Пописа становништва, домаћинстава и станова 2022. (више…)