Теквондо клуб ”Грмеч” организује ”Грмечов трофеј Обреновца”

Теквондо клуб ”Грмеч” у суботу, 4. јуна организује први ”Грмечов трофеј Обреновца ”. У хали спортова у Спортко-културном центру ”Обреновац” очекује се више од 500 такмичара из земље и иностранства. Такмичење почиње у 9.00 сати. (више…)

У току су радови на асфалтирању путева у месној заједници Дражевац

У оквиру пројекта ”Пут до сваке куће” обављају  се грађевински радови на изградњи путне инфраструктуре у месној заједници Дражевац. У току су радови на асфалтирању пута у Веверичком крају у Дражевцу. Данас су радове обишли представници општине Обреновац. (више…)

Airsoft тим ”Палеж” организовао хуманитарни турнир

Недавно у Обреновцу основан је Airsoft тим ”Палеж”, чија је прва активност била организација хуманитарног турнира. На турниру у Стублинама учешће је узело 100 такмичара из неколико градова, а новац прикупљен на овом турниру биће дониран Обреновчанима оболелим од мултипле склерозе. (више…)

Обреновац домаћин првенства Београда у саватеу

Обреновац је био домаћин још једног спортског такмичења. У хали Спортско-културног центра ”Обреновац” одржано је првенство Београда у саватеу. Најбољи такмичари из свих београдских клубова, показали су спретност и вештине. Организатор догађаја је Савате савез Бeограда. (више…)

Одржан турнир ”Српски ратник”

Удружење бораца и ратних војних инвалида  у сарадњи са Градском општином Обреновац организовали су меморијални турнир ”Српски ратник”.  На каналу код Линцуре ове године, поред такмичења у пецању, учесници су уживали у природном окружењу и дружењу. (више…)

Одржана обука намењена управницима стамбених заједница

Данас је у Спортско-културном центру ”Обреновац” организована обука управника стамбених заједница за поступање у ванредним ситуацијама код рањивих категорија грађана. Ово предавање део је пројекта ”Локална самоуправа за 21. век”, који финансира Влада Швајцарске, а који спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе Републике Србије. Носиоци пројекта су градови Нови Сад и Београд и градске општине Врачар и Савски Венац. (више…)