Одржана служба у храму Светог Василија Острошког у месној заједници Скела

Храм у Скели, посвећен Светом Василију Острошком данас је место окупљања великог броја верника, који присуствују служби. Ово је друга година за редом, како се служи литургија у новоизграђеном храму. Међутим, радови на изградњи храма нису у потпуности завршени, у наредном периоду потребно је радити на додатном уређењу ентеријера, али и спољашњости храма. Према наводима надлежних, ове године планирано је извођење радова на ограђивању порте. Служби одржаној у част чудотворца Српске православне цркве Светог Василија Острошког, присуствовао је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић са сарадницима. (више…)

Студија о процени утицаја на животну средину пројекта: Истакачко место за киселине и лужине, Локација: ТЕНТ А, Обреновац, кп 1934/1 КО Уровци

Обавештавају се јавност и заинтересовани органи и организације да је носилац пројекта ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ „ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ“, Балканска 13, 11 000 Београд, поднео Министарству заштите животне средине захтев за давање сагласности на Студију о процени утицаја на животну средину пројекта: Истакачко место за киселине и лужине, Локација: ТЕНТ А, Обреновац, К.П. 1934/1 К.О. Уровци. (више…)