Реконструкција државног пута Београд-Обреновац

У наредном периоду изводиће се реконструкција деонице државног пута Београд-Обреновац од силаска са ауто-пута ”Милош Велики” ка Обреновцу. Реконструкција ће се радити седам дана, а радови почињу у уторак 01.06. Како би се избегле гужве део радова изводиће се у ноћним часовима. (више…)

Обављају се припремни радови за асфалтирање саобраћајнице Вински пут у месној заједници Јасенак

У току су припремни радови за асфалтирање саобраћајнице Вински пут  на територији месне заједнице Јасенак. У наредном периоду, планирано је да се асфалтира 700 метара једног од најзначајнијих путних праваца на простору ове месне заједнице. Данас су представници општине Обреновац посетили месну заједницу Јасенак. (више…)

Победнички пехар у турниру ”Српски ратник” за екипу из Конатица

На језеру Стара Очага у Лазаревцу организовано је такмичење у пецању ”Српски ратник” на коме је победила екипа из Конатица. Организатор овoг такмичења које се одржава шест година уназад је Удружење ратних војних инвалида. (више…)

У току је акција системског уништавања крпеља

Након урађеног мониторинга, екипе Јавног комуналног предузећа ”Градска чистоћа” и сектора екологија кренуле су у акцију системског уништавања крпеља. На неколико локација у граду обављен је третман. (више…)