Окићене новогодишње јелке на градском тргу

Данас су на градском тргу окићене новогодишње јелке. Заједно са малишанима украшавањем новогодишњих јелки присуствовали су представници Градске општине Обреновац и представнци Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине. (више…)

Спреман први контигент помоћи за угрожено становништво у Хрватској и Републици Српској

Данас су представници Градске општине Обреновац позвали све грађане, који имају могућности да донирају пакете помоћи становницима погођеним разорним земљотресом у Хрватској и Републици Српској. Пакети помоћи који садрже пре свега воду, храну, ћебад и топлу одећу прикупљени су у спортској хали Спортско-културног центра ”Обреновац”, одакле ће бити дистрибуирани угроженом становништву са подручја погођених земљотресом. Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић покренуо је акцију прикупљања помоћи за становништво из угрожених подручја. (више…)

Пристижу први пакети помоћи за погођене земљотресом у Хрватској и РС

Грађани Обреновца, на иницијативу руководства општине Обреновац, прикупљају пакете помоћи за становништо угрожено разорним земљотресом у Хрватској и Републици Српској. У општини Обреновац, у жељи да се што је могуће брже дистрибуира помоћ до угрожених становника, ујединили су се представници јавних предузећа и различитих радничких синдиката. (више…)

Помоћ за становнике угрожене разорним земљотресом у Хрватској и РС

Представници Градске општине Обреновац позивају све грађанe, који су у могућности да донесу воду, ћебад, храну и све оно што би могло бити од помоћи становницима погођеним разорним земљотресом у Хрватској. (више…)

Бесплатно осигурање за пољопривредне произвођаче

Градска општина Обреновац по први пут заједно са Министарством државне управе и локалне самоуправе врши бесплатно осигурање за пољопривредне произвођаче. Добијена средства у износу од 3 милиона динара предвиђена су за осигурање 4 хиљаде хектара засађеног пољопривредног земљишта. (више…)

Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја у области јавног информисања за радио, штампане и интернет медије у 2021. години

Текст Конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја у области јавног информисања за радио, штампане и интернет медије у 2021. години на територији градске општине Обреновац можете погледати овде.

Образац пријаве за пројектно суфинансирање.

Образац за наративни и финансијски извештај.

Образац за финансијски извештај. 

 

Образац за буџет пројекта.