Отворен је први ”Омладински бизнис инкубатор” у Обреновцу

Данас је отворен први ”Омладински бизнис инкубатор” у општини Обреновац, у простору некадашњег биоскопа ”Палеж”. Пројекат је реализовала Градска општина Обреновац у сарадњи са Министарством омладине и спорта и Канцеларијом за младе.  У новом простору, младима је на располагању нова модерна рачунарска опрема и добра интернет конекција. Нови ”YouthHub” окупљаће младе креативне људе, студенте, ђаке и све оне који су заинтересовани да стичу нова знања и вештине. Отварању ”Омладинског бизнис инкубатора” присуствовали су заменик председника општине Обреновац Милош Станојевић и директор Јавног предузећа Спортско-културни центар ”Обреновац” Иван Јегоровић. (више…)

У току су радови на асфалтирању Улице Гробљанске

На територији месне заједнице Забрежје, на простору на коме су изведени грађевински радови на изградњи канализационе мреже, у току су радови на асфалтирању. Данас су радове на реконструкцији Улице Гробљанске обишли представници Градске општине Обреновац и директор Јавног комуналног предузећа ”Водовод и канализација” Бранко Матић. (више…)

Почетак јесење садње уз пројекат ”Зелени Обреновац”

У току је јесења садња садница у оквиру пројекта ”Зелени Обреновац” и редовних активности Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине. У овом пројекту су учествовали и извиђачи из Обреновца. (више…)