Одржан Актив директора

У Техничкој школи у Обреновцу данас је одржан Актив директора основних и средњих школа са представницима Градске општине Обреновац. Тема састанка била је припрема и план наставе свих школа за почетак наредне, као и осврт на завршетак претходне школске године. (више…)

Асфалтирање пута у насељу Бачевица у Мислођину

У Месној заједници Мислођин, изводе се радови на асфалтирању у насељу Бачевица. Екипе радника предузећа “Београдпут” завршавају комплетну реконструкцију овог пута који повезује више од 170 домаћинстава у Мислођину. (више…)

Одлука о избору по Јавном позиву за доделу кацига возачима мопеда или мотоцикала регистрованих за управљање у јавном саобраћају

Председник градске општине Обреновац, дана 22. јула 2020. године, на основу члана 52. Статута градске општине Обреновац (”Сл. лист града Београда” бр. 98/19 – пречишћен текст 2 и 144/19 – исправка), Програма коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима на територији градске општине Обреновац VII-020 број 020-3/162 oд 29.11.2019. године и тачке 4. Јавног позива за подношење пријава за доделу кацига возачима мопеда или мотоцикала регистрованих за управљање у јавном саобраћају VIII-01 бр. 020-4/ 38 од 30. јуна 2020. године, на основу предлога Комисије за безбедност у саобраћају од 21.07.2020. године, донео је (више…)

Градоначелник Београда обишао завршне радове на каналу Купинац

Грaдoнaчeлник Бeoгрaдa прoф. др Зoрaн Рaдojичић и прeдсeдник oпштинe Oбрeнoвaц Mирoслaв Чучкoвић oбишли су рaдoвe нa кaнaлу Купинaц, кojи je дeo ширeг прojeктa зaштитe oд пoплaвa. Градоначелник је том приликом истакао да је сваком од нас најважнија епидемиолошка ситуација у граду и борба са ковидом, али да живот мора да тече и да комуналне службе, градска предузећа, општине и сви заједно морамо да будемо активни и да град функционише. (више…)